Парфюмни свещи

Ароматни свещи висок клас

Парфюмна свещ означава, че когато вигнеш капачето и отвориш буркана, стаята ще заухае; на верандата ще се подгонят аромати; на открито ще се усети нежна следа от парфюм. 

На Вашето внимание стилни и изискани свещи, изработени от максимално щадящи околната среда материали. Подходящи са както за създаване на уютна и романтична обстановка, така също и за интериорен аксесоар. Изберете цвета, който най-много би подхождал у дома или на работното Ви място, и когато тази ароматна свещ е вече в ръцете Ви, няма да искате да я приберете в шкафа. Това са висок клас ароматни свещи с дървен фитил, пукащ при разгаряне като истинско горящо дърво.

Детайли по създаването на тези ароматни срещи:

Нищо по целия път на производство не е спестено. Всички материали са старателно селектирани. Свещите са от 100% натурален соев восък. Соевото масло пренася аромата по-добре, дими по-малко и увеличава допълнително времето за наслада. Ароматите са изцяло натурални и нетоксични. Фитилът е дървен и при горене отделя много по-малко дим, в сравнение с памучните фитили. Бурканите са стъклени, ръчно боядисани и направени по поръчка. Имат дървена капачка, с която ще съхраните ароматите за по-дълго време. След пълното изгаряне на свещта, без притеснение може да измието бурканчето, и да го ползвате за други цели.

Размери:

среден размер - височина 9 см, диаметър 7 см, време на горене около 30 часа

голям размер - височина 9,5 см, диаметър 8 см, време на горене около 40 часа

Тези парфюмни свещи са просто отлични. Приличат на фабрично производство, а всъщност са ръчна изработка.

Позволете си да бъдете приятно изненадани, като пробвате някоя от нашите ароматни свещи от соев восък. Правейки това, Вие подкрепяте българското и давате вот на доверие на един предприемач и творец от гр.София.

В коментар на поръчката може да напишете кой цвят свещ предпочитате.

Свързани продукти