Дамските аксесоари са чудесен начин за разнообразие в ежедневието и във визията. Разгледайте нашите органайзери за чанта, чанта за йога постелка, ръчно изработени клъчове, калъф за Ремаркабъл или таблет. Всички изброени са произведени в България.

Органайзер за дамска чанта

Органайзерите за дамска чанта налични на WeLove.BG са два вида - мек и твърд.

Мекият органайзер за дамска чанта е тип несесер с едно основно отделение, два джоба с ципове, множество малки джобчета, дръжки. Той е супер функционален, удобен и може да се ползва ежедневно. Освен за дамска чанта, органайзерът е подходящ и за пътуване, за редовни посещения във фитнес и навсякъде, където трябва да носите принадлежности. Наличен е в розово, с черни ципове и черни мрежички.

Твърдият органайзер за дамска чанта е прецизно изработен от филц, с едно основно отделение с копче и вътрешни и външни джобове. Много здрав, функционален и перфектен, ако ползвате чанта тип торба или голяма чанта с едно отделение. Наличен е в бежово, тъмно сиво и светло сиво.

Ако досега не ви е идвало наум как да сложите ред в дамската чанта, пробвайте с органайзер за чанта – мек или твърд. Произведено в България.

Калъф за Ремаркабъл или Калъф за таблет

Калъф за Remarkable или Калъф за таблет - ползвайте според личните си нужди. Нашият авторски продукт е изработен от филц и изкуствена кожа. Има едно основно отделение и заден джоб. Изключетилно лек, удобен и функционален калъф за Ремаркабъл или таблет . Предназначен е за тези, които искат да пазят устройствата си от нараняване или одраскване. Произведено в България.

Чанта за йога постелка

Всички любители на йога знаят, че да намериш чанта за йога постелка не е лесно. Ние поръчахме на български производител този универсален модел чанта за йога постелка, за да предложим един икономичен вариант на така необходимия калъф. Наличен в два цвята: лилаво и зелено.

Независимо дали сте начинаещ или напреднал в йога класовете, както и с каква честота практикувате, вероятно знаете какви са предимствата да ползвате собствена постелка. Ако сте взели решение за себе си винаги да ползвате собствената такава, то обърнете внимание и на чантата за йога постелка.
Защо е важна чантата за йога постелка? Най-вече заради хигиената. Ако нямате навика да използвате чанта за йога, то вероятно носите постелката си на ръка – от дома в колата или в градския транспорт, вървейки пеша по прашните улици, поставяйки на земята в съблекалнята. Всичко това неизменно замърсява постелката ви. Практикуващите йога знаят, че първата нияма е сауча – тоест чистота. Средата, в която практикуваме благоприятства йога практиката, но ако в залата сме вкарали прашна или замърсена постелка, това ще наруши хармонията.
Друго предимство на чантата за йога е защитата. Ползвайки я вие предпазвате постелката от скъсване, нараняване, намокряне, изцапване.
Трето предимство на чантата за йога постелка е удобството. Чантата има дръжки, носи се лесно и удобно. Освен това има малък джоб, в който може да оставите картата за достъп или ключа за шкафчето си. В случай, че не сте с максимално голяма постелка, то може да използвате и свободното пространство вътре, за лични вещи.

Кожен клъч ръчна изработка

Комплектът кожен клъч и ключодържател е луксът в ежедневието, от който имаме нужда. Перфектен е за организиране на малки вещи в дамската чанта. Побира телефон, пари и най-важните документи. Може да носите и самостоятелно. Дръжката пасва перфектно около китката. Наличен в две цветови комбинации: синьо с лилаво и черно с бежово. Ръчна изработка. Произведено в България.