Органайзер за чанта / несесер

Органайзер за дамска чанта

Органайзерът е лек, с доста джобове и ципове. Висок клас материали, ципове, копчета. Произведен е в България без компромис в качеството.

Вместо да премествате вещите си от чантата всеки път, когато я сменяте, използвайте органайзера, в който да държите всичко и местете него без да губите време и без да забравяте вещи. Двете дръжки улесняват допълнително прехвърлянето от една чанта в друга. Органайзерът побира документи, гримове, ключове, тефтер или книга. С този аксесоар получавате чудесната възможност да сменяте често чантите си и да не забравяте нищо.

Приблизителни размери: дължина 28 см, височина 17 см, ширина 7,5 см

Несесер за гримове и козметика

Може да се ползва като несесер за гримове, несесер за козметика, несесер за маникюр, несесер за тоалетни принадлежности, органайзер на малки вещи в дома, офиса или автомобила.

Ако ползвате чанти тип торба ще се преродите с този органайзер за чанта.

В случай, че носите книга в себе си и четете докато пътувате или си почивате - непременно се сдобийте с подобен аксесоар. При пътуване, командировки, посещения в спортни зали - органайзерът е практично решение.

Изключително функционален и удобен. За дългосрочна употреба.

Ние обичаме и високо ценим произведените в България продукти. Ако и за вас пазаруването е селективно и има значение от кого купувате, дайте шанс на нашия мултифункционален органайзер за чанта, произведен в град Пловдив.

Органайзерът се продава празен. Всички аксесоари от снимките са само с илюстративна цел.

Свързани продукти