Общи условия за ползване на сайта welove.bg

Общи условия за ползване на сайта welove.bg

 

Разглеждайки и/или поръчвайки пре сайта welove.bg Вие се съгласявате с Общи условия за ползване.

I. ПРЕДМЕТ

Чл. 1. Настоящите общи условия са предназначени за регулиране на отношенията между Арес хъб ЕООД, гр. София, бул. Симеоновско шосе № 77, Район Витоша, ЕИК 204811493, представлявано от Георги Будинови администриращо сайта и електронния магазин на welove.bg, наричано по-долу за краткост ДОСТАВЧИК, и клиентите, наричани по-долу ПОЛЗВАТЕЛИ, на електронния магазин „welove.bg”, наричан по-долу Сайта.

Чл.1а Можете да се свържете с Арес хъб ЕООД чрез email на адрес: [email protected] или на телефон 0886 708 710.

ІІ. ПРАВА НА ПОЛЗВАТЕЛИТЕ

Чл. 2 ПОЛЗВАТЕЛИТЕ на Сайта „welove.bg” и неговите поддомейни имат възможност да разглеждат и поръчват стоките на Сайта, да сключват договори за покупко-продажба и доставка на предлаганите стоки, да извършват плащания във връзка със сключените договори, да се регистрират за информационен бюлетин, да използват формите за контакт.

Чл.3 ПОЛЗВАТЕЛИТЕ и ДОСТАВЧИКЪТ се съгласяват, че всички изявления помежду им във връзка със сключването и изпълнението на договора за покупко-продажба могат да бъдат извършвани по електронен и чрез електронни изявления по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис и чл. 11 от Закона за електронната търговия.

Чл.4 ПОЛЗВАТЕЛИТЕ имат ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ в рамките на 14 дни след получаване на стоката за ФЛ и в рамките на 1 ден за ЮЛ. Връщането е възможно, ако поръчайният продукт е в отличен вид и опаковка. Връщането винаги е предхождано от информационен мейл до [email protected] или телефонно обаждане до 0888 37 88 50. В рамките на 1 работен ден ПОЛЗВАТЕЛЯТ ще получи потвърждение за връщането. Транспортните разходи са за сметка на ПОЛЗВАТЕЛИТЕ.

Чл.5 ПОЛЗВАТЕЛИТЕ имат право да се абонират за електронен бюлетин за периодично информиране за предлаганите от ДОСТАВЧИКА стоки и промоции, изпращан по електронен път чрез електронна поща или платформа за разпращане на електронен мейлинг. ПОЛЗВАТЕЛИТЕ имат право да се отпишат от бюлетина по всяко време, избирайки опцията Отписване в някой от получените мейли или изпращайки имейл на адрес [email protected]

ІІІ. ПРОЦЕДУРА ЗА ПОРЪЧКА

Чл.6 След като ПОЛЗВАТЕЛЯТ реши да поръча продуктите от кошницата си той следва:

да напише двете си имена, телефонен номер и имейл адрес;

да приеме разходите за доставка (ако има такива);

да посочи офис на куриерска фирма Еконт за доставка;

да потвърди, че е съгласен с Общите условия (сложи отметка на бутона Да, съгласен съм).

След изпълнение на тези условия поръчката е завършена, за което ПОЛЗВАТЕЛЯТ получава информационен имейл на посоченият от него имейл адрес. За всяка следваща промяна в статуса на поръчката ПОЛЗВАТЕЛЯТ бива уведомен на същия имейл.

Завършена поръчка е с тежестта на договор за покупко-продажба.Договорът между ДОСТАВЧИКА и ПОЛЗВАТЕЛЯ представлява настоящите общи условия, достъпни на адрес welove.bg.

За да получи документ за покупката, ПОЛЗВАТЕЛЯТ следва да изиска разписка за Пощенски паричен превод (ППП) от куриера Еконт. Съгласно чл.3 ал.1 от Наредба №18 от ЗДДС и договор за Наложен платеж (НП) с ППП с лицензиран пощенски оператор, сумите от взетите поръчки, получаваме  по банкова сметка на фирмата. Не работим с лично предаване и плащане в брой.

За да получи документ за покупката, ПОЛЗВАТЕЛЯТ може да плати по банков път по фирмената сметка на ДОСТАВЧИКА, за което вторият ще му издаде фактура.

Чл.7 ПОЛЗВАТЕЛЯТ е длъжен да предостави верни данни.

Чл.8 Сайтът има право да отмени или отложи поръчка, като и в двата случая информира еднозначно ПОЛЗВАТЕЛЯ.

Чл.9  ДОСТАВЧИКЪТ задължително посочва условията за доставка на отделните стоки в сайта на Сайта.

Чл.10 ДОСТАВЧИКЪТ доставя стоките на посочения от ПОЛЗВАТЕЛЯ офис на Спиди или Еконт и не носи отговорност в случай, че посочените от ПОЛЗВАТЕЛЯ данни са неверни или заблуждаващи.

Чл.11 Плащането от страна на ПОЛЗВАТЕЛЯ се извършва посредством ППП (пощенски паричен превод), за който ДОСТАВЧИКЪТ има сключени договори със Спиди и с Еконт. Документът издаден от коя да е от посочените две куриерски фирми, има тежестта на касова бележка.

Чл.12 ДОСТАВЧИКЪТ използва доброволно предоставените данни от ПОЛЗВАТЕЛЯ само за целите на обработване на поръчката.

Чл.13 ДОСТАВЧИКЪТ използва "бисквитки" (cookies) за да подобри работата си спрямо ПОЛЗВАТЕЛЯ, за да поддържа пазарската кошница и за целите на статистиката.

Чл.14 Настоящите общи условия могат да бъдат изменяни от ДОСТАВЧИКА, за което последният ще уведоми по подходящ начин всички ПОЛЗВАТЕЛИ на Сайта посредством електронен бюлетин, ако те са се абонирали за него.