Дървена дъска Планина

Дъска за храна с декор Планина

За любителите на природата. За тези, които копнеят за автентичност. За почитателите на домашния уют. За създателите на незабравими подаръци. Тази дъска ще се хареса на всички тях.

Дървена дъска Планина е с авторска рисунка. Всяка една сама по себе си е различна, защото изработването на рисунката е ръчно и няма как да се гарантира 100% еднаквост. А и не е търсен такъв ефект.

Да държите в ръцете си тази дъска или да я виждате у дома, носи много приятно чувство. Толкова е красива и изящна и в същото време толкова обикновена. Ако търсите подарък за нов дом, подарък за мъж или подарък за жена, подарък за любители на природата и на естествените материали - открили сте го тук.

Дъската освен за сервиране може да се ползва и за рязане - рисунката по никакъв начин не ограничава употребата. Третирайте както обичайно би следвало да се третира дърво -  не мийте в съдомиялна машина, а само на ръка; подсушавайте след измиване; по желание използвайте масло за обработка на дърво.

Размери: 43х21 см

Материал: бук

Дървена дъска Планина е рисувана с пирограф в продължение на 3 часа от автор, творящ в град София. Избирайки този продукт, подкрепяте малкия бизнес и ръчния труд.