Дамските аксесоари са чудесен начин за разнообразие в ежедневието и във визията. Разгледайте нашите органайзери за чанта, чанта за йога постелка, ръчно изработени клъчове, шалове и шапки от мерино вълна. Всички изброени са произведени в България.

Органайзер за дамска чанта

Органайзерите за дамска чанта налични на WeLove.BG са два вида - мек и твърд.

Мекият органайзер за дамска чанта е тип несесер с едно основно отделение, два джоба с ципове, множество малки джобчета, дръжки. Той е супер функционален, удобен и може да се ползва ежедневно. Освен за дамска чанта, органайзерът е подходящ и за пътуване, за редовни посещения във фитнес и навсякъде, където трябва да носите принадлежности. Наличен е в розово, с черни ципове и черни мрежички.

Твърдият органайзер за дамска чанта е прецизно изработен от филц, с едно основно отделение с копче и вътрешни и външни джобове. Много здрав, функционален и перфектен, ако ползвате чанта тип торба или голяма чанта с едно отделение. Наличен е в бежово, тъмно сиво и светло сиво.

Чанта за йога постелка

Всички любители на йога знаят, че да намериш чанта за йога постелка не е лесно. Ние поръчахме на български производител този универсален модел чанта за йога постелка, за да предложим един икономичен вариант на така необходимия калъф. Наличен в два цвята: лилаво и зелено.

Кожен клъч ръчна изработка

Комплектът кожен клъч и ключодържател е луксът в ежедневието, от който имаме нужда. Перфектен е за организиране на малки вещи в дамската чанта. Побира телефон, пари и най-важните документи. Може да носите и самостоятелно. Дръжката пасва перфектно около китката. Наличен в две цветови комбинации: синьо с лилаво и черно с бежово.

Шапки и шалове от мерино вълна

Зимни шапка и шал от 100% мерино вълна. Подходящи са за най-студените зимни дни. Плетката е плътна и не пропуска студа. Шапката и шалът стоплят бързо тялото и осигуряват топлина през целия период на носене. Не боцкат.