Стъклена бутилка за вода

Бутилка за вода за многократна употреба 550 мл

Лека, удобна и издържлива бутилка за вода. Произведена от изцяло рециклируеми материали. Идеална за всички, които имат отношение към устойчивото пазаруване. 

Материал: висококачествено боросиликатно стъкло

Капачка: бамбукова, непропускваема, с винт

Обем: 550 мл

Подходяща за топли и студени напитки, без риск за пропускане на химикали или други вредни вещества, идващи от бутилката. Всички материали, от които е изработена стъклената бутилка не съдържат BPA. 

Бутилката се отличава с текстурирана противоплъзгаща ръкохватка и напълно непропусклив бамбуков капак, който осигурява елегантен и стилен начин да останете хидратирани по всяко време на деня. Бутилката е перфектна както за навън, така и за дома и офиса. Тя може да присъства на нощното ви шкафче или на работното място. Няма никакви остатъчни миризми. Гърлото е удобно за пиене директно от шишето.

Моделът е олекотен и подходящ за дамска чанта, ученическа раница, спортен сак и носене в ръка. Чудесна бутилка за спорт, фитнес и йога. Обезпечете своята хидратация по стилен и екологичен начин.

Закупувайки и ползвайки бутилка за вода за многократна употреба имате възможност да окажете своя принос към създаването на по-добро утре и отказването от еднократната употреба.

Свързани продукти