Спрей за йога постелка и текстил

Ароматизатор за дрехи и текстил

The Sun и Unter the moon and stars са двата аромата на новите вдъхновяващи спрейове за текстил. За търсещите свежест, релакс, успокоение. Не е натрапчиво, ангажиращо или изкуствено. Е успокояващо и вдъхновяващо. Ако пракитувате релаксация, медитация, йога - значи открихте спрея за вашата йога постелка или новата находка за вашите ритуали.

Съставът на спрейовете е пречистена вода и сертифицирани безопасни ароматни масла. Бутилката е от здраво стъкло. Пръска се от разстояние около 15 см. Не пръскайте на кожата или близо до очите.

Обем: 50 мл

Арома спрей Слънце

Дали не сме понижили слънцето като го наричаме само звезда? Многост, енергия, мощ. Ян аспект. Огрятата част на аза ни. Съзидание, възход. Та ако слънцето може да са свърже аромат, то той би бил енергичен, завладяващ, като лава. При арома спрей Слънце са миксирани аромати от тютюн, сандалово дърво, мед, тонка, пачули. Аромат, създаден за да ни напомни, че животът е топъл и сладък.

Арома спрей Луна

Луната и нейните фази, които ни влияят така, че да се хармонизираме с природните закони. Луната - жената. Луната - Ин. Ако луната има аромат дали няма да е свеж и хладен като нощта и в същото време заземяващ и свързващ с корените ни, с миналото ни? При арома спрей Луна се смесват лимон, канела и мандарина. Плюс добавка на жасмин, ванилия и табак. 

Произведено в България. С поръчката на Спрей за йога постелка и текстил Слънце или Луна, подкрепяте творец от град София.

Свързани продукти