Шал и шапка от мерино вълна

Плетена шапка и плетен шал

Зимни шапка и шал от 100% българска мерино вълна. Подходящи са за най-студените зимни дни. Плетката е плътна и не пропуска студа. Шапката и шалът стоплят бързо тялото и осигуряват топлина през целия период на носене.

Шапка от мерино вълна

Дамска шапка универсален размер. Плътна плетка, която топли и не спарва. Заради естествената разтегливост на вълната, шапката ще ви стане без прекалено да се разтяга. Има мек и симпатичен помпон. Цветовете са нюанси на розово и сиво. Може да се носи самостоятелно или да се комбинира с плетен шал от мерино вълна.

Шал от мерино вълна

Шалът е сравнително малък за възможностите на мерино вълната. Причината е, че предназначението на модела е да стои като яка около врата и да не тежи. Буквално заспива около шията ви. Може да се носи както с палто, така и с яке. Топли без да създава усещане за прекаленост. Цветът е нежен и универсален - комбинира се както с всички топли цветове или в неутралната гама (варианти на бежово), така и със студени и контрастни цветове (синьо, черно, бяло и т.н.)

Комплект от шал и шапка от мерино вълна би бил отличен избор за подарък на жена. Всеки би се зарадвал на ръчната изработка, прецизността в детайла, хубавата цветова комбинация, практичността на подаръка и възможността да се носи ежедневно през студения сезон, а не да се прибере в шкафа и да се забрави завинаги. 

Поръчвайки плетена шапка или плетен шал от мерино вълна, Вие избирате българското и подкрепяте таланта и занаята на авторката, която работи в гр.София.

Свързани продукти