Подарък за жена Органайзер за чанта и Бутилка

Идея за подарък за жена

Този комплект би се харесал на жена, която е динамична и модерна; обича да сменя чантите си често и затова понякога забравя нещата си или не знае къде са; старае се да бъде физически активна; старае се да намали пластмасата и продуктите за еднократна употреба в ежедневието си.

Органайзер за чанта

Нарича се още Bag-In-Bag. Служи за по-лесно и бързо местене на предметите от една дамска чанта в друга. Ползва се за съхранение на малки вещи, козметика, документи и тефтери и други подобни, които ползваме ежедневно или понякога. Органайзерът е перфектен и при пътуване. Повече подробности може да прочетете тук.

Бутилка за вода

Бутилката вода за многократна употреба е задължителен аксесоар за хората със съзнание за живот с по-малко отпадъци. Ползвайки подобно шише, винаги ще имате на разположение вода и няма да се налага да купувате минерална вода в пластмасови бутилки. Стъклото е отлично за съхранение на вода и храна и може би най-безопасния материал от всички традиционно използвани за тези цели. Обем: 550 мл. Повече подробности тук

Ако обичате да пътувате, ходите пеша, спортувате и водите динамичен начин на живот, този комплект ще ви приляга идеално. В свежи цветове за колорит и настроение в ежедневието.