Плетен панер за плодове, декорация и сервиране

Ръчно изработен панер с дървено дъно

Представяме ви нашите плетени панери за плодове, декорация или сервиране. Имайки подобен панер у дома, в студиото или офиса, ще ви стане приятно като го погледнете и ще ви достави удоволствие, че сте го закупили. Винаги немасовите продукти правят впечатление и винаги обмислената и добра покупка носи удовлетворение. Надяваме се, че тези панери ще покрият високите ви очаквания.

Всяко панерче се плете ръчно и в тази връзка не може да гарантираме, че има две абсолютно еднакви бройки. Използваният материал е прежда от 100% памук, с дебелина на нишката 7-9 мм. Основите са дървени, в три размера - 15, 20 и 25 см. Средният и големият панер имат изплетени дръжки.

Приложението на панерите е  голямо. В тях може да съхранявате плодове и ядки; да сервирате кафе, сладки, хляб; да съхранявате лекарства, малки предмети, сувенири; да държите в тях козметиката и гримовете си; да поставяте на тях саксийки с цветя. Може да ги използвате също за кошница за почерпка, за поставка и аранжиране на сухи и свежи цветя и ароматни свещи, за помощни аксесоари при организиране на сватби и други важни събития. Ако търсите идея за подарък за гостите на сватбата ви - защо не да им поднесете малките подаръци в подобно плетено панерче, в избран от вас цвят, с персонализиран кожен етикет?

В случай, че търсите подарък за нов дом, бъдете сигурни, че подобен ръчно изработен панер ще се оцени подобаващо. 

Ориентировъчен срок на изработка, ако не е наличен: 5 дни

Размери (възможни са отклонения): 

S - с дъно 15 см, височина 6 см

M - с дъно 20 см и дръжки, височина 6,5 см

L - с дъно 25 см и дръжки, височина 7,5 см

Свързани продукти