Калъф за волан от агнешка кожа

Калъф за волан за жени

Прекрасен калъф за волан, изработен от най-меката и нежна агнешка кожа. Това е истински лукс, който може да почувствате при първия си допир с него. Няма нищо общо с имитациите на кожа и плюш - 100% качествен натурален продукт, обагрен в нежно розово.

Калъфът за волан е много мек и нежен. Идеален е за зимата, когато воланът е много студен. Супер качество. Прецизна изработка. Използван е доста материал за да се постигне желаната форма и плътност. Произведено в България. Има възможност за поръчка и в друг цвят.

Размер: универсален

Употреба: Практичен избор в студените месеци. Калъфът за волан не пречи на шофирането, както и на рутината в управлението на кормилото. Уникален стил на дамата, която си го е избрала. Бутиково изпълнение.

Перфектният подарък за жена

Няма да сбъркате с избора на Калъф за волан от агнешка кожа. Това ще бъде изненадващ подарък. Висок клас - за високо ценена от вас жена. Калъфът за волан няма нищо общо с имитациите. От първият поглед и допир се добива представа за качествата му. Това не е масов продукт. Розовият цвят е любим на жените. Ако се колебаете - може да поръчате в светло кафяво, тъмно кафяво, лилаво, червено.

С покупката на Калъф за волан кожен подкрепяте производител от град София.

 

 

Свързани продукти