Елегантна рокля с дълъг ръкав розова

Рокля с дълъг ръкав в розово

Рокля за офис или рокля за парти – решавате вие. За нас това е рокля за самочувствие.

Със самото обличане на тази елегантна рокля вие ще почувствате прилив на ентусиазъм да бъдете красива, да се грижите за себе си. Материята е плътна и стегната, но в същото време достатъчно разтеглива. Ръкавите са дълги, с малка цепка от страната на китката – това позволява както лесно събличане и обличане на роклята, така и безпроблемно носене на часовник или гривна.

Роклята е подходяща за жени, които обичат класиката, но в същото време искат да бъдат различни и търсят малкия детайл, с който да се отличат. При нашата рокля в розово детайлът са копчетата – 7 на брой, със сребърен (метален) акцент. Копчетата са декоративни и не бива да имате опасения, че ще се откопчеят. Разпростират се от средата на бюста до началото на цепката. Подчертават силуета, оптически вталяват.

Дължината на роклята е приблизително до коляното, но ако сте висока под 170 см ще дойде под коляното (до прасеца). Моделът и кройката позволяват носене както на равни обувки, така и на токчета. Цепката на роклята, освен сексапил, носи и по-добрата възможност за свободно движение без усукване на роклята около тялото.

Марка: #WeLovePink

Материал: памук

Произведено в България

Роклята се шие по поръчка. За приблизително една седмица от деня на поръчката, моделът ще бъде изработен. Размерите отговарят на стандартната номерация. Ако прецените, може да ни дадете мерки (рамене, бюст, талия, ханш, ръкав) и да шием по тях.
Комбинирайте с подходящи обеци и визията ви ще е напълно завършена.

Свързани продукти