Домашни чехли с пухчета от агнешка кожа

Домашни пантофи с пухчета от агнешка кожа розови

С тези дамски чехли вие ще направите разлика между същественото и маловажното. Допирът до естествена агнешка кожа ще ви отведе в уютна стая с камина, ароматни свещи и най-любимата компания. И винаги когато носите тези домашни чехли, вие ще се чувствате все едно сте в тази стая.

Стремежът на нашето поколение е да сме по-близо до природата; да избягваме пластмасата и синтетиката; да се върнем към корените си; да си представим живота на нашите баби. Тези дамски пантофи са точно такива - само за разкош са обагрени в розово.

Домашни чехли от агнешка кожа

Моделът е с отворени пръсти. Горната част е изработена от 100% агнешка кожа, осигуряваща приятен и напълно безвреден контакт с кожата. Благодарение на естествения материал ходилото няма да се поти.
Долната част (подметката) е от микрогума. Тя не пропуска вода и не се пързаля. Това позволява да носите домашните чехли с пухчета от агнешка кожа както у дома, така и на двора, във фитнеса и т.н.

Произведено в България! 

Как да се грижим?
Не използвайте пералня. Перете на ръка с топла вода и тоалетен сапун. Сушете далеч от уреди за отопление и силно слънце.

Свързани продукти