Домашни чехли от пухкава агнешка кожа

Дамски пантофи от агнешка кожа

Поръчвайки тези пухкави домашни чехли вие си гарантирате топлина, комфорт и лично удоволствие от направения отличен избор. Ако търсите подарък за своя приятелка или близка – намерихте го. Няма как да сбъркате с тези дамски пантофи от естествена вълна. Всеки ще оцени, че държи в ръцете си нещо различно. Дамските пантофи от агнешка кожа не са масов продукт и не всеки може да си ги позволи. Това е друга причина те да са подходящ избор за подарък.

Качествата на овчата кожа са познати от векове и ако искате да се върнете към корените си, може да се случи именно носейки домашните чехли от пухкава агнешка кожа - ще усетите топлината и комфорта при допир с естествените материи. Друго предимство е възможността за използване през цялата година - натуралната агнешка кожа не позволява изпотяването на стъпалото и поддържа нормалната човешка температура. Подметката не пропуска вода и не се пързаля, което позволява дори да се носят на открито.

Вашите нови, надяваме се и любими пантофи са произведени в България. В случай, че искате да бъдат доставени и в други цветове - попитайте ни. Възможно е да има леко разминаване в цветовете от тези на снимките и това се дължи на багренето на естествен материал, който както знаете е с нюанси и не е в 100% еднакъв цвят. Срок на производство: до 5 работни дни

Инструкции за употреба: Перете внимателно на ръка с топла вода и сапунена вода. Не пускайте в перална машина. Сушете на стайна температура в помещение без силно слънцегреене.

Ние обичаме и високо ценим произведените в България продукти. Ако и за вас пазаруването е селективно и има значение от кого купувате, дайте шанс на тези домашни чехли от пухкава агнешка кожа, произведени в град София.

 

Дължина на подметката:

размер 36 - 25 см

размер 37 - 25.5 см

размер 38 - 26 см

Свързани продукти