Домашни чехли от естествена кожа

Дамски чехли от естествена кожа

Чехлите са българско производство, много прилично качество, крайно атрактивна цена. Без забележки към материала и изпълнението.

Ако сте се спрели на този модел домашни чехли ще останете доволни от дизайна и комфорта на носене - много са леки и удобни. Чехлите могат да се носят целогодишно. Могат да се носят на бос крак. Всеки, който залага на естествените материали няма да сбърка.

Горната част, стелката и ходилото на дамските чехли са от естествена кожа, като стелката е допълнително омекотена на петата. Най-вътрешната част на стелката е изработена от плътен и здрав плат, който също е от естествени материали - 100% памук.

Номерацията отговаря. В началото го има ефекта на по-стегнато, но това е защото кожата не се е отпуснала. След кратко носене тя ще омекне и ще се отпусне и ще започне да приляга идеално по крака.

В случай, че търсите подарък за жена, дамските пантофи са винаги добра идея. Този модел ще ви представи достойно. Имайте предвид, че дамските чехли се доставят без кутия.

Ние обичаме и високо ценим произведените в България продукти. Ако и за вас пазаруването е селективно и има значение от кого купувате, дайте шанс на тези домашни чехли от естествена кожа, произведени в град Петрич.

Свързани продукти