Дамски пантофи от агнешка кожа

Луксозни дамски домашни чехли

Може би си спомняте, че в близкото минало - най-вече малките деца, носеха пантофи от агнешка кожа. Беше лукс да се намери подобен продукт в България и привилегия за малцина. Пантофите се наследяваха между братя и сестри - и се носеха с години.

За щастие в наши дни този лукс е постижим и на една ръка растояние. Поръчайте без колебание - това са наистина много качествени домашни чехли. Произведени в България от най-меката агнешка кожа. Не е спестен нито материал, нито труд. Още на пръв поглед ще се убедите в разликата на тези домашни чехли с масовите продукти, а обувайки ги - няма да искате никога повече да носите друг вид такива.

Много топлещи и в същото време не спарващи. При носенето им се получава температурен баланс. Усещането за крака е, че все едно сте стъпали на облак. Няма никакви съображения да ги носите без чорапи - кожата е уникално мека и небоцкаща.

Този модел домашни чехли е подходящ за дами с нормален или широк крак. Ако крака Ви е тесен, има риск чехлите да са Ви широки.

Ако търсите подарък за жена или искате да направите подарък на себе си - предполагаме, че никога няма да съжалявате за този избор. Чехлите се купуват целогодишно за подарък на жена или подарък от България, но в зимните месеци търсенето е особено голямо. Ако търсите подарък за Коледа - не оставяйте за последния момент.

С покупката на нашите домашни чехли от агнешка кожа, Вие подкрепяте българския бизнес. Това е продукт на реномирана фабрика в град София.

Свързани продукти