Чаша с релеф от полимерна глина Розово фламинго

Чаша с декорация Розово фламинго

Страст, вдъхновение, пламък и огън – това символизира розовото фламинго. Птицата е също символ на добри перспективи и успех. Ето защо именно Розово фламинго краси нашите чаши.

Социалната изолация, в която живеем, е рисков фактор за депресивни състояния или меланхолия. Дори работейки от вкъщи не винаги имаме мотивацията да се облечем добре и да се подготвим за работа както преди. Ако вие не давате на сивите мисли да нарушат розовата ви аура, то поне една чаша с релеф от полимерна глина ще се намира в полезрението ви.

Чашата е порцеланова с вместимост 250 мл. Най-добре мийте на ръка, защото при употреба на съдомиялна е възможно цветовете да избледнеят от високата температура. Не ползвайте в микровълнова фурна. При правилна употреба си гарантирате дългосрочно ползване на тази красива чаша с релеф.

Чаша с декорация Розово фламинго бива два варианта – с розов хибискус или с тропически листа. Ако искате да допълните нещо в дизайна – пишете ни, ще се съобразим. Чашите са ръчна изработка и подлежат на индивидуализация.

Срок на изработка и доставка: до 5 работни дни

Идеи за подарък за жена

Чашата с релешна декорация е един вид артистична и нестандартна чаша за кафе, чай и други топли напитки и реално е отлична идея за подарък за жена на всяка възраст. Плюс е и, че е произведена в България, както и че е ръчна изработка. Това не е масов продукт и не може да се купи отвсякъде. Ще се откроите, ако подарите подобна чаша с декорация. Да не забравяме и символа на фламингото – пламенност и просперитет.

В допълнение на това знайте, че изработката на една чаша отнема между 6 и 9 часа. В това време се случва смесване на цветовете, изпичане, залепяне и опаковане. Благодарим ви, че цените творчеството и ръчния труд!

Свързани продукти