Чаша с декорация Розов къпкейк

Чаша с релеф от полимерна глина Розов къпкейк

Един от начините да разнообразим ежедневието си е като създадем красота у дома или на работното си място. Ако обичате кафе, чай или топли напитки, може би нашата чаша Розов къпкейк ще ви допадне.

Чашата е порцеланова с вместимост 250 мл. Релефът е от полимерна глина. Препоръчително е да я миете на ръка, защото в съдомиялната има риск декорацията да избледнее. Не използвайте в микровълнова фурна.

За да си направите комплект поръчайте и Лъжичка Розов къпкейк. Лъжичката е от стомана. Поддържайте както и чашата от полимерна глина. Ако миете на ръка цветовете няма да избледнеят и ще ползвате дългогодишно.

Комплект от Чаша и лъжичка Розов къпкейк е отлична идея за подарък за жена. Особено, ако тя обича сладкото или цени много ръчния труд.

Ориентировъчен срок за изработка и доставка: 5 работни дни

Изработка на чаши от полимерна глина

Ако желаете чашата да бъде персонализирана или по някакъв начин по-различна от тази, която ви показваме тук, може да направите клиентска поръчка. Свържете се с нас за да уточним детайлите ([email protected] или 0888 37 88 50). Имайте предвид, че изработката на една чаша отнема между 6 и 9 часа. Работният процес включва смесване на цветовете, изпичане, залепяне и опаковане. Благодарим ви за търпението!

Свързани продукти