Чанти за плаж - клъч

Малки чанти неопрен

Модерни, свежи и практични са нашите малки чанти с дръжка. Перфектни за еждневието или уикенда. Пасват за вякакви активностии: разходка, извеждане на кучето, вечерно излизане, спорт - идеални са за раницата или сака. И разбира се - те са изключително предпочитани за плаж.

Материалът, от който са изработени малките чанти е неопрен. Той е водоустойчив и би предпазил вещите ви, ако разлеете нещо например. При изцапване - няма проблем да се пере многократно. Нека е на програма до 30 градуса и без центрофуга. Най-добре е ръчно пране, без омекотители.

Ултра леки. Цип, дръжка, шевове - всичко е на най-високо ниво. 

Размери: 23х18 см

Цветове: наситено розово, светло розово, черно

Наситено розово (циклама) - за тези, които са свикнали да се набиват на очи, да привличат вниманието отдалеч; тези, които се привличат от силните цветове; тези, които лесно губят от поглед вещите си и избирайки чанта в циклама ще си я намират по-бързо. 

Светло розово - за тези, които са шик, елегантни, търсещи свежа и лека нотка в стила си. Това е безупречен избор, излъчващ едновременно привличане и дистанция, изявена нежност и хлад.

Черно - неуспоримата класика предпочитана от мнозинството. Нашата чанта за плаж в черно е специална, защото крещи от модерност и удобство. Пасва на всякакво облекло и стил. Като я държиш в ръцете си ти идва доза увереност и самочувствие.

Произведено в България. С покупката на Чанти за плаж - клъч, вие подкрепяте производител от град Велинград.

Свързани продукти