Бутилките и чашите за многократна употреба са идеални за всички, които имат отношение към опазването на околната среда и устойчивото пазаруване.

Бутилки за вода

Стъклените бутилки за вода са единствената екологична алтернатива за съхранение на вода и други напитки. И бутилката, и капачката запазват вкусовите качества на напитките - важи не само за вода, но така също за чай, фреш, смути. Без остатъчни миризми, както когато пием от метална или пластмасова бутилка. Закупувайки и ползвайки бутилка за многократна употреба имате възможност да окажете своя принос към създаването на по-добро утре и отказването от еднократната употреба.

Чаша за кола или чаша за изпът

Вече няма нужда да си купувате картонени или пластмасови чаши, за да може да си вземете кафе в колата. Модерни чаши за кола за модерни хора, с отговорно отношение към природата и консуматорството.

Българска керамика

Производството на съдове от керамика е традиционен български занаят, който продължава своето развитие и в съвремието. Избирайки българска керамика, вие подкрепяте този отрасъл и стимулирате малките занаятчии да продължат вековната традиция. Вижте нашите предложения тук.

Български костен порцелан

В годините през миналия век, традиция при специални поводи - като сватби например, било да се подаряват сервизи. Сервизите били за хранене или за топли напитки, най-вече произведени в България. Все още част от тези сервизи стоят в домовете на нашите родители и ние можем да видим с очите си и да се насладим на качеството и красотата им. В последните години, да притежаваш подобен сервиз придобива по-скоро колекционерска стойност. Причината е, че българските производства от време оно не съществуват. С едно изключение - заводът за костен порцелан в град Видин. Именно от там са нашите предложения, които може да видите тук и тук.