Фокусирали сме се в ръчно изработени аксесоари за дома - ароматни свещи, ръчно правени сапуни, спрейове за текстил, плетени одеяла от мерино вълна.

Одеяла от мерино вълна

Пухкавите одеяла от мерино вълна се прозвеждат след поръчка на сайта. Има голямо разнообразие от цветове и две опции за размер. Те са малък размер одеяла, подходящи за намятане на гърба, краката и скута. Изработени от 100% мерино вълна от дама, работеща в град София. Идеални са за подарък за зимните месеци за мъже, за жени и за детски стаи.

Ароматни свещи

Ароматните свещи при нас са подбрани след много проби и търсене на нещо специално. Това е особена категория, защото пазарът предлага не море, а океан от ароматни свещи. А ние търсихме такива, които 

Свещи Чирак / Свещи Chiraque

Свещите Чирак и спрейовете за текстил Чирак са изработени от вдъхновяваща млада дама от град София. Ако може да се разкаже за тях с една дума - тя е отдаденост. Ако може да се дабови втора - тя е магия. Елегантност и мистика има в свещи Chiraque. Много нежност и дързост. Много младост и зрялост. Ако именно тези свещи или арома спрейове са привлекли вниманието ви - има защо. При Чирак визията за перфектност е достигната оствен с огромно старание, така и с онова едно на ум, което не можем да опишем, но усещаме. 

Кутия с ароматна свещ, натурален сапун и торбичка лавандула

Този подаръчен комплект е изработен от много работлива дама от град Търговище. Тя подготвя компплекти и подаръци за сватби и събития, краси ги със сушени цветове и други природни треви. Няакак това, което излиза от ръцете и се съживява. Избрахме нейните свещи, защото са в дървен съд, който допринася за концепцията за натуралност и естественост. Сушената лавандула от комплекта е от насажденията на семейството в Търговишко. Силно ароматна е. Може да я използвате за да ароматизирате помещения, както и да поставяте в гардероби против молци. 

Парфюмни свещи

Парфюмните свещи на София Чернева са висок клас свещи, създадени по висок стандарт и изисквания. Авторката не е спестила нищо по пътя на производството - нито по отношение на материалите, нито по отношение на визията и крайния продукт. Свещите на София Чернева си струва да бъдат закупени за домове, в които аксесоарите не се пестят и темата за релакс у дома е на почит.